Meny Stäng

Naglar

Pretty nails make me smile

Boka din tid hos oss,
vi tar hand om dina naglar!

Manikyr

Manikyr innebär att du får en grundlig behandling för dina naglar, inklusive filning, buffring och klippning av nagelbanden.

Dina händer masseras med en mjukgörande handskrubb och avslutas med nagelbandsolja för att hålla dina nagelband mjuka och återfuktade.

Pedikyr

Dina fötterna doppade i spackrubb, fin doft, relaxing med en modern lyxmassagestol på ryggen då känner du skönt efter jobbet.
innebär att ta bort små förhårdnader, formar och måla tånaglar och masserar fötter och underben

Akryl / Gele

Det går så att man förlänger dina naturliga naglar med tippar som sedan byggs upp med gele och härdas med UV-ljus. Du väljer själv längd och form på nageln, samt vilken look du vill ha (naturella/färg/glitter/fransk/ombre.) även du kan välja en eller ett par naglar som ska dekoreras.
Vid önskemål kan man göra dekorationer/design på alla naglar (bilden skicka gärna till 0707781499 förre behandlingen för att boka extra tid)
Nagelförlängning med gele skapar vackra, flexibla och hållbara naglar, men till skillnad från många andra tekniker skadas inte den naturliga nageln. Gelen skyddar din riktiga nagel och tillåter den att växa och stärkas.

Återbesöket

Behandlingen innebär borttagning av gammalt shellack och en ny, permanent lackning på den naturliga nageln. Dessutom ingår en filning, buffring och klippning av nagelbanden.

Jubileumspriser